Službeno: Prihvaćena nominacija uz odbijanje nedostavljenog prigovora

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Obavještavamo javnost da je sljedom otvorenog natječaja za skladbe festivala Laganih zvižduka “Faulmdash;Faulčić, Penalmdash;Penalčić” za glazbenu sezonu 2013/14 a temeljem posljednje javne nominacije po predmetu natječaja o čemu je pisao i ovaj korumpirani nazovi portal odlučeno:

The Ultimate Managed Hosting Platform

Prihvaća se nominacija vokala zviždača s bendom B.M. Ritmo Loco jer su, šta jemdash;je pošteno odsvirali. Time se skladba smatra izvedenom na festivalu “Faulmdash;Faulčić, Penalmdash;Penalčić” za tekuću glazbenu sezonu i konkurira za glavnu nagradu.

Istovremeno se odbija nedostavljeni prigovor zviždača Z. Š. (podaci prepoznati uneredničtvu sw@mp bloga) kako nominirana skladba nije izvedena prvi put, te da se izvodi na stranom jeziku čime su prekršeni uvjeti natječaja. Zviždač je prisnažio da upravo on ima najviše solo dionica ove godine i to uglavnom u nacionalnoj glazbenoj dvorani poreznih obveznika pred ravnateljstvom glazbene direkcije.

Specijalna grupa forenzičara, lingvista i glazbenika sw@mp bloga utvrdila je neospornim da je zviždač B.M. u višegodišnjim nastupima neuipitno zaslužio i godišnju nagradu za životno glazbeno nedjelo ali to nije presudilo kako bi ostala nominacija za ovogodišnju glazbenu sezonu jer je netočno da je glazba prije izvedena, posebno ne na ovim prostorima te nije riječ o stranoj izvedbi.

Naime ako se pažljivo posluša vokalna dionica glazbenika s gitarom neupitno je da se skladba izvodi na hrvatskom jeziku te se nedostavljena žalba smatra neosnovanom.
Uz zahvalu za nedostavljeni prigovor, unatoč činjenici da Festival ima prvu nominaciju, uneredništvo je uvjereno da će nastavkom sviranja po dostavljenim notama i cijenjeni zviždač Z. Š. i sam ozbiljno konkurirati za ovogodišnju nagradu.

Tekst solo dionice na hrvatskom jeziku iz prve službene nominacije donosimo u cijelosti:

Voza, voza
a stisk’o se uz vrata
Ante vozi peglu
a Ante vozi peglu

Bembica, bembica
ne stiskam se uz vrata
Ante vozi bembu
a Ante vozi bembu

e sada je to balaada
a odzada cure viču Ante caaar
ima mista i zada i sprida
‘ko sad da kaže: Ruki je balav

Ponosni na prvu ovogodišnju nominaciju koristimo prigodu podsjetiti javnost i na nagrađene izvođače iz prošlih glazbenih sezona sw@mp nogometne lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email