Šok na Šubićevcu – Krunoslav Rendulić pozitivan na koronavirus

Foto: NK Istra 1961 (arhiva)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Trener novog prvoligaša Šibenika Krunoslav Rendulić pozitivan je na koronavirus. 46-godišnji stručnjak je danas od 19 sati trebao održati prvi trening u pripremama za novu sezonu, no sat vremena prije njegovog početka obavijestio je klub da je pozitivan na COVID-19.

– “Izvršit ću prozivku jer nam je prije sat vremena došla vijest da trener Rendulić ima koronavirus. Svi oni koji su imali kontakt s njim u zadnjih 48 sati su u samoizolaciji. Moram priznati da sam u šoku, nitko od nas nije očekivao. Došli smo normalno na trening i ovo nas je dočekalo, ne mogu doći sebi.” – izjavio je za sibenik.in pomoćni trener Klaudio Vuković.

Nakon ove vijesti u samoizolaciju su  upućeni trener vratara Matas, sportski direktor kluba Ivan Bulat, predsjednik Uprave Jure Zoričić i predsjednik Nadzornog odbora Josip Bulat.

Rendulić je tako nakon suca Domagoja Kurtovića, te po jednog nogometaša Hrvatskog dragovoljca i Kustošije postao četvrta osoba iz hrvatskog nogometa kojoj je potvrđena zaraza koronavirusom.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter