Šok u Australiji: Brattan nakon 44 minute iznesen s terena (VIDEO)

Luke Brattan
screenshot: FOX Sports AU

Danas je na rasporedu šest utakmica 1/16 finala australskog FFA Cupa, a najzanimljiviji dvoboj trebao je biti onaj između dva prvoligaša – Brisbane Roara i Melbourne Cityja.

Ipak, rezultat nije ono zbog čega je ovaj susret privukao posebnu pozornost. Naime, u 35. minuti susreta dogodila se stravična nesreća poslije koje je na terenu ostao ležati gostujući veznjak Luke Brattan.

Bivši igrač Cityja Stefan Mauk pokušao se izboriti za poziciju s loptom, a u tom trenutku Brattan je njegov manevar odlučio zaustaviti glavom.

Dvoboj nekadašnjih suigrača završio je loše po gostujućeg veznjaka koji je nakon 44 minute provedene na travnjaku prevezen kolima hitne pomoći do bolnice.

Prve reakcije u Australiji govore da se radi o ozbiljnoj ozljedi vratne kralježnice, a naše misli su uz Lukea i njegovu obitelj!


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter