Šok u Dinamu: Sjeverna Koreja provela izbore

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U nastavku našeg projekta ‘Izravno ruganje s hrvatskom nogometnom ligom‘ donosimo zbirno izvješće za 25. kolo:

Zona sumraka

Je li ovo moguće? Da u par utakmica proljetnog dijela prvenstvaGNK Dinamosudačkim pogreškama ostvari 4 boda, aHajdukizgubi 2?! I onda će netko plakati nad sudbinom hrvatskog nogometa?!Šukerće pričati da se nada da neće biti transparenata, poruka i povika s tribina?! Guranjem “stručnjakardquo; a laRomeo Jozakkoji pazi tko može, a tko ne može u mlade reprezentacije na osnovu matičnog kluba ili filtrirajući liste sudaca na temelju toga ko im je tata i iz kojeg su županijskog saveza, događa se negativna selekcija. Događa se degradacija mdash; događa se propast lige, nogometa, … događa seHrvatska nogometna liga!

Prijave

A tek prijaveIgoru TudoruiGoranu Vučeviću.Stvarno vjerujemo BTJ da ako čovik kaže da to nije reka, onda nije reka!Podržavamo građanske tužbe mdash; to ovi u HNSmdash;u najviše vole. Isto tako, nijeGoran Dalaj Lamada bi mu svaku riječ uzeli za ozbiljno? Najbolje da ovo s Vučevićem Izvršni odbor HNSmdash;a odbaci, kao i zaZdravka Mamića. Ili te beneficije vrijede samo za ovoga koji je gori od sjeverno korejskog diktatora mdash; naime, onaj je barem raspisao izbore?

Izbori za neznalice?

U tjednu za nama zabavljali smo se s priopćenjima o tome što znači “poništenje prvostupanjskog inspekcijskog nalaza i vraćanje na novo odlučivanje uz napomenu da se u novom rješenju treba ubaciti da članovi demokratski biraju vlast u Dinamurdquo;. Razumijemo da to ne shvaćajuSvetinai Mamić, ali nas je iznenadio pomoćnika ministraSkansimdash; zamislite, u rješenju nigdje ne pišeIZBORI. Piše da se u Dinamu trebajuuskladitisa Zakonom o udrugama, a u tom Zakonu piše da “članovidemokratskibirajurdquo; mdash; stvarno nam nije jasno kako bi demokratsko biranje neko u Hrvatskoj mogao pomješati sa izborima. Uostalom, HNS zna….

Ko više

LokomotivaiZadarsu odigralu zanimljivu utakmicu mdash; Lokosi su cijelo prvo poluvrijeme igrali u leru, dok su Zadrani trpali golove. Da smo zlonamjerni, rekli bi da su se čak i loše sklanjali igračima Zadra.

Mršavi pas

Slaven Belupoje ugostio Dinamo s 6:1. Kao da ih je onaj crni pas urekao na početku susreta. Zbog njega će morati platiti kaznu, ali će morati platit kaznu i zbog toga štio su gostujući navijači ubacivali baklje na teren?! Je li onda za ponašanje gostujućih navijača odgovoran organizator utakmice ili klub čiji su navijači? Ili se to pravilo mijenja u odnosu na to u kojoj je ulozi Dinamo?

Odgovorne osobe ipak nisu vidjele sve. Nisu vidjele verbalni napadKim Jong Unana suce i sukob sa zaštitarima. Vjerojatno je ministar policije, Splićanin,Ranko Ostojićkao dva policijska službenika koja o državnom trošku prate određenu osobu poslao dva policijska psa koja sve slabo vide i čuju osim naredbi za napad.

Od žalopojki kako je Hajduk izgubio milijune eura naDuji Čopunas spašava samo što je ipak iz RNK Split otišao besplatno u GNK Dinamo. Od toga da Duje Čop stvarno postane ozbiljan nogometaš dijeli nas još i više.

Oružana pljačka

RNK Splitje pobijedioOsijek1:0 i time gurnuo nogometaše s Drave još niže.Dragovoljacje zaključio da je žrtva još jedne sudačke oružane pljačke, i to zamislite, zbog sitnog, nevažnog detalja da im utakmicu sudi sudac iz grada čije ime nosi klub, njihov prvi konkurent u borbi za opstana ? Svašta. Osim toga što pizde mdash; nisu ih iz lige izbacili mdash; a da nema Lokomotive…

Kad se sretnu dvije filijale

U Kup dvoboju treće filijale i one koja će to postati ukoliko druga bude izbačena u drugu ligu, Osijeku nije sviran penal kod rezultata 1:0 iako bi Rijekin igrač prema kriteriju prvog poluvremena utakmice Istramdash;Hajduk bio kriv za jedanaesterac, crveni karton i kaznu do kraja sezone.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email