Splitski sudac delegiran za dvoboj Varaždina i Dinama

Duje Strukan iz Splita delegiran je za glavnog suca dvoboja 4. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige u kojem će u petak od 20 sati snage odmjeriti Varaždin i Dinamo. Strukan je uz Frana Jovića proteklog tjedna boravio na seminaru top sudaca UEFA-e koji se održao u Frankfurtu.

Njemu će u tom prigodom asistirati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Alen Jakšić (Solin) i Mateo Erceg (Benkovac) dok su za VAR zaduženi Zdenko Lovrić (Đakovo) i Hrvoje Radić (Split). Delegat susreta je Krešimir Glavnina (Prelog), suce će kontrolirati njihov šef Bruno Marić (Daruvar) dok će za sigurnost ispred HNS-a brinuti Vlado Dominić.

Kolo se potom nastavlja u subotu od 18:55 kada će u Koprivnici Ante Čulina iz Zagreba označiti početak sraza Slaven Belupa i Šibenika. Istog dana od 21 sat Istra 1961 na Aldo Drosini dočekuje Osijek u dvoboju za koji je delegiran Patrik Kolarić iz Čakovca. 

Nedjelja nam nudi samo jednu utakmicu obzirom da je susret Hajduka i Gorice odgođen zbog europskih obveza Bilih. Od 21 sat u Kranjčevićevoj se sastaju Lokomotive i Rijeka kojima će pravdu dijeliti Dario Bel iz Osijeka.

Službene osobe za 4. kolo SuperSport HNL-a:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.