Stipe Bačelić-Grgić sporazumno napustio Slaven Belupo

Foto: NK Slaven Belupo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Stipe Bačelić-Grgić više nije igrač Slaven Belupa. Iskusni veznjak i koprivnički prvoligaš danas su sporazumno raskinuli ugovor te će tako desetka Farmaceuta nakon tri godine napustiti Koprivnicu.

U klub je stigao u kolovozu 2018., a debitirao 8. rujna iste godine u pobjedi protiv Inter-Zaprešića u Koprivnici rezultatom 2:1. Ukupno je upisao 72 nastupa, 65 u prvenstvu i sedam u Kupu, te je postigao osam pogodaka.

“Hvala klubu na prelijepe tri godine. Uživao sam u Slaven Belupu i Koprivnici. Nadam se da su navijači osjetili da sam u svakom trenutku pružao svoj maksimum. Nekad je to bilo dobro, nekad malo manje dobro, ali znam da svakome mogu pogledati u oči jer sam uvijek davao cijelog sebe. Stekao sam prijatelje za cijeli život, uživao u svakom razgovoru o nogometu s našim navijačima na Trgu, pred zgradom ili na ulici i žao mi je što odlazim, ali to je nogomet. Nikad ne znaš što novi dan donosi. Želim klubu puno sreće i uspjeha”, rekao je Bačelić-Grgić prilikom rastanka.

Lijepim riječima od Bačelić Grgića se oprostio i direktor Farmaceuta Aleksandar Aleksovski: “Prije svega gubimo jednu dobru i iskrenu osobu, a onda i odličnog igrača koji se kroz ove tri godine pokazao kao pravi vojnik kluba igrajući i pod ozljedama kada je klubu to bilo najpotrebnije. Želimo mu svu sreću u nastavku karijere.”

Kao nova destinacija 33-godišnjaka spominje se njegov matični Šibenik za kojeg je posljednji put igrao još 2009. godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email