Stjepan Lončar novi igrač Rijeke

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Potvrđen je transfer dosadašnjeg veznjaka Širokog Brijega i reprezentacije Bosne i Hercegovine Stjepana Lončara u Rijeku. 21-godišnjak je potpisao ugovor na tri godine s mogućnosti produženja suradnje za još dvije sezone.

Lončar je u protekloj sezoni za bosanskohercegovački klub ukupno odigrao 33 susreta u kojima je upisao 4 pogotka i 6 asistencija. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine je dosad zabilježio 2 nastupa dok je u dresu U21 vrste odigrao 8 utakmica.

Tijekom sezone 2015/16 bio je član trećeligaša Neretvanca iz Opuzena gdje je boravio na posudbi.

U dosadašnjem tijeku prijelaznog roka Rijeka je dovela Marija Pavelića i Darka Velkovskog dok je s Valerijem Božinovim produžila ugovor, Tomislav Turčin se vratio s posudbe iz Rudeša, a otkupila ja Darija Župarić. Klub su napustili Florentin Matei, Matej Jelić, Mavrias i Sharbini dok od PAOK-a nije otkupljen ugovor Marina Leovca.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email