Strukanu predstava Lokomotive i Dinama

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 10. kolo HT Prve lige kojim počinje drugi krug prvenstva. I ovaj put neće se odigrati svih pet utakmica obzirom da je zbog zaraze koronavirusom u velikogoričkom prvoligašu odgođen sraz Varaždina i Gorice.

Kolo će u subotu od 15 sati u Koprivnici otvoriti Slaven Belupo i Osijek te Marko Matoc iz Zaprešića, a istog dana od 17:05 Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca će na Aldo Drosini označiti početak dvoboja Istre 1961 i Hajduka.

Nedjelja je zbog njihovih europskih obveza rezervirana za utakmice Rijeke i Dinama. Tako od 15 sati na Šubićevcu Šibenik dočekuje Rijeku u utakmici koju će suditi Fran Jović iz Zagreba dok se od 17:05 u Kranjčevićevoj susreću Lokomotiva i Dinamo kojima će pravdu dijeliti Duje Strukan iz Splita.

Recimo da je u srijedu, 28. listopada, od 17 sati u Koprivnici na rasporedu zaostali susret 6. kola u kojem će snage odmjeriti Slaven Belupo i Lokomotiva, a utakmicu će suditi Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca.

Službene osobe za 10. kolo HT Prve lige:

Službene osobe za zaostalu utakmicu 6. kola HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email