Suad Sahiti pojačao Šibenik

Foto: HNK Šibenik
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Novi igrač Šibenika postao je Suad Sahiti koji je na Šubićevac stigao kao slobodan igrač nakon što je prethodno raskinuo suradnju s mostarskim Zrinjskim. 26-godišnji ofenzivni veznjak je s Narančastima potpisao ugovor koji vrijedi do konca lipnja 2023. godine.

Član Šibenika je i njegov mlađi brat Emir koji je u kadru kojeg vodi Krunoslav Rendulić na posudbi iz Hajduka uz pravo otkupa ugovora, a braća će tako ponovno nakon pet godina nositi dres istog kluba.

Suad je u dosadašnjoj karijeri igrao za kosovsku Hajvaliu, makedonski Rabotnički, albanski Skenderbeu, grčku AE Larisu, bugarsku Septemvri Sofiju, poljsku Wislu Plock te Zrinjski gdje je u pola godine upisao samo šest nastupa čime nije opravdao očekivanja. 

U reprezentativnom dresu je upisao jedan nastup, bilo je to u studenom 2017. godine kada je kao reprezentativac Kosova igrao u prijateljskom susretu s Latvijom. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email