SuperSport postao naslovni sponzor Hrvatskog nogometnog kupa

Foto: Drago Sopta / HNS
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Najmasovnije nogometno natjecanje tako će u sezoni 2021./22. nositi ime SuperSport Hrvatski nogometni kup, počevši od utakmica šesnaestine finala koje su na rasporedu ovoga tjedna.

Na svečanom potpisivanju ugovora, održanom u hotelu DoubleTree by Hilton, sudjelovali su predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, izvršni direktor HNS-a Tomislav Svetina, članovi uprave kladionice SuperSport Goran Đurić i Radim Haluza te predsjednik uprave tvrtke VOX-nogomet i glavni urednik HNTV-a Ivan Blažičko. Uz naslovno sponzorstvo natjecanja, kladionica SuperSport direktno će financijski pomoći i klubovima domaćinima u fazi šesnaestine finala Kupa.

“Zahvaljujemo SuperSportu što je prepoznao sportsku i tržišnu vrijednost Hrvatskog nogometnog kupa. Raduje nas činjenica da ćemo imati još veću vidljivost natjecanja diljem zemlje kroz televizijske prijenose, kao i da ćemo kroz ovo partnerstvo izravno pomoći klubovima domaćinima u organizaciji utakmice”, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

“Hrvatski nogometni kup zaslužuje naslovnog sponzora i zato nas raduje ova suradnja sa SuperSportom. Ovo je važan korak u daljnjoj komercijalizaciji natjecanja pod okriljem HNS-a, koji potvrđuje iznimnu popularnost i potencijal hrvatskog nogometa”, istaknuo je izvršni direktor Saveza Tomislav Svetina.

“Izuzetno smo zadovoljni zbog postignutog dogovora s HNS-om o sponzorstvu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Svjesni smo koliko naši igrači vole i prate nogomet, i koliko im je upravo Kup zanimljivo natjecanje zbog svoje neizvjesnosti, pa nas čini ponosnima da tako važno natjecanje nosi ime SuperSporta”, izjavio je član uprave kladionice SuperSport Goran Đurić.

“SuperSportu je iznimno važno ulagati u daljnji razvoj hrvatskog nogometa i zato nam je drago objaviti kako ćemo svakom klubu domaćinu šesnaestine finala donirati 10.000 kuna kao pomoć u organizaciji utakmica, što će im, duboko vjerujemo, dati dodatni vjetar u leđa i učiniti ovosezonski Kup još zanimljivijim”, dodao je član uprave SuperSporta Radim Haluza.

“Hrvatska nogometna televizija od svog osnutka za misiju ima promociju hrvatskog nogometa i zato nas raduje biti partner u ovom vrijednom dogovoru. HNTV će izravno prenositi pet utakmica šesnaestine finala, što je rekordan broj prijenosa u ovoj fazi natjecanja, što će osigurati još veću vidljivost i klubovima, ali i novom naslovnom sponzoru natjecanja, SuperSportu”, izjavio je Ivan Blažičko, glavni urednik HNTV-a.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter