Svečanost u Parku u znaku iznenađenja i emocija!

Foto: Naš Hajduk

Puno emocija i zanimljive hajdučke priče postali su zaštitni znak svake svečanosti dodjele pločica donatorima koji tom prilikom ispune navijački Park na Poljudu. Svaka od njih je i jedinstven iskaz ljubavi prema Hajduku, a ni ovoga puta nije bilo drugačije. Park je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a na pozornici su se nizali oni čija imena zauvijek ostaju vezana uz Hajduk te njihove emocije i priče koje čine Hajduk tako velikim klubom.

Stotine navijača su, u suncem obasjanom Parku, preuzele pločice sa svojim imenom i prezimenom, a iste takve postavljene su na jedinstven spomenik ljubavi prema Hajduku i će ostati za sva vrimena.

Na početku svečanosti okupljenima se obratio tajnik Našeg Hajduka Tomislav Milardović.

–              Svi smo mi na svoj način Hajduk i baš zato ćemo vam danas posebnim zadovoljstvom i ponosom uručiti pločicu kojom ostajete u vječnosti s Hajdukom. Park je izgrađen prije gotovo dvije godine i broji više od dvije tisuće imena te više od tisuću rezerviranih mjesta, kazao je Tomislav Milardović.

Svako od imena u Parku nosi i neku svoju posebnost i jedinstvenu povezanost s Hajdukom, a puno njih su i obiteljske  priče. Jedno od takvih je i poklon za 18. rođendan majke Sanele sinu Vinku.

–              Tata mi je prenio ljubav prema Hajduku, a sada je prenosim na sinove između ostalog i time što će im se imena zauvijek naći u Parku, ispričala je Sanela Mlinarić.

U Park se danas upisala i Torcida Čapljina, a zajedno s njima i obitelj Bošnjak.

–              Upisao sam svoju djecu prije više od godinu dana kojima sam uspio usaditi ljubav za Hajduk. Oni su mi za to zahvalili na najbolji mogući način i učinili me ponosnim upisavši moje ime u Park, rekao je Dubravko Bošnjak.

U nepunih 7 godina projekta prikupljeno je više od 3 milijuna eura, a mjesta je svakim danom sve manje. Svi navijači već s 20 eura mjesečno mogu rezervirati svoje mjesto u Hajdučkoj vječnosti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter