Tehnološki pogled na članstvo u Hajduku

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U četvrtak, od 18 sati u Domu mladih (Razred), se održava meet up u organizaciji Odjela za članstvo na kojem će se prikazati tehnološki pomaci vezani uz rad Odjela te razvoj komunikacije s članovima u posljednjih godinu dana. Prijavite se možete na https://bit.ly/NH_meetup.

Članstvo u Hajduku je tradicija stara koliko i klub te navijačima donosi poseban osjećaj pripadnosti kojeg iskazuju svake godine, a brojnošću se ističu čak i među bundesligašima.

“S obzirom na iznimno veliki broj članova nužan je najsuvremeniji informatički sustav za odnose s članovima. Riječ je o vodećem CRM sustavu Salesforceu te njihovim partnerima u Hrvatskoj Maven Muleu koji nam omogućuju daljnji razvoj i olakšavaju interakciju s brojnim članstvom”, rekao je voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

Kroz izlaganje, pojašnjavajući učinjeno i uz najave novih aktivnosti, prisutne će provesti voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić, volonter Našeg Hajduka Domagoj Piplica te vlasnik i direktor Maven Mulea Dragan Vujnović.

Iz Našeg Hajduka pozivaju sve koje zanima razvoj tehnologije odnosa s članovima te sve navijače koji žele dobiti pogled iznutra kako djeluje Odjel za članstvo da im se pridruže u četvrtak od 18 sati, pozvao je zainteresirane Prkić.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter