Toma Bašić po prvi put pozvan među Vatrene

Foto: Bordeaux
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, odlučio je aktivirati pet pretpoziva s liste kandidata za utakmice protiv Turske, Švedske i Portugala.

Među njima je po prvi put i veznjak francuskog Bordeauxa Toma Bašić kao i stoper Wolfsburga Marin Pongračić koji je prošlo okupljanje propustio zbog mononukleoze.

Uz njih pozvani su i Lovre Kalinić, Josip Juranović i Antonio-Mirko Čolak koji će se tako priključiti Vatrenima idućeg ponedjeljka u Istanbulu gdje je predviđeno okupljanje hrvatske reprezentacije za predstojeće ispite u studenom.

Svjetske doprvake čeka prijateljska utakmica s Turskom 11. studenoga, a potom završni ogledi u Ligi nacija protiv Švedske (14. studenoga u Solni) i Portugala (17. studenoga u Splitu).


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email