Tomislav Svetina novi predsjednik Zagrebačkog nogometnog saveza

Screenshot: GNK Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tomislav Svetina je novi predsjednik Zagrebačkog nogometnog saveza naslijedivši na toj poziciji Damira Vrbanovića. Na danas održanoj skupštini od ukupno 565 glasova 58 prisutnih članova dobio je 363 glasa uz 4 nevažeća, a njegov protukandidata Pero Karatović je dobio 198 glasova. 

Svetina je na skupštini bio kandidat NK Blato, a Karatović je predstavljao NK Sesvete. 

Svetina je prvotno imao potporu GNK Dinamo no nakon što je početkom studenog od strane Izvršnog odbora kluba smijenjen s pozicije potpredsjednika i člana Uprave Plavih, klub iz Maksimira je povukao njegovu kandidaturu za mjesto predsjednika županijskog saveza te je podržao Karatovića.

Svetina je do sada bio dopredsjednik, član Izvršnog odbora te Odbora za hitnost Zagrebačkog nogometnog saveza, a ujedno je i dopredsjednik, član Izvršnog odbora i Odbora za hitnost Hrvatskog nogometnog saveza. U Dinamu je na rukovodećim pozicijama proveo posljednjih šest godina.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter