Torcida i Naš Hajduk pozivaju na učlanjenje u klub: ‘Pripadnost tebi nema alternativu’

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Danas su se na društvenim mrežama proglasom u kojem se pozivaju navijači Hajduka u članjenje u isti oglasile navijačke udruge Torcida i Naš Hajduk.

The Ultimate Managed Hosting Platform

U 2020. godini Hajduk je brojao 29 557 članova, a u ovoj svoje članstvo obnovilo je 3 329 članova. Poziv za učlanjenje prenosimo u cijelosti:

Pripadnost tebi nema alternativu

S tobom prošli smo sve, od kad znamo za sebe. Naučio si nas što znači voljeti, naučio si nas što znači živjeti. Naučio si nas kako je pobjeđivati, naučio si nas kako je to gubiti. Ljubav prema tebi pomiče granice i stvara neopisive emocije, a kad si ti u pitanju, emocije su zajebane.

S tobom smo rasli, uz tebe smo odrasli, uz tebe ćemo umrijeti, a ti ćeš i dalje nastaviti živjeti. Samo tebi se pripada s tolikom ljubavi i energijom, samo tebi se pripada srcem. A srce pokreće naš svijet. Svijet koji bi bez tebe bio dosadan, hladan, svijet bez pravde, borbe, čojstva, poštenja. Svijet bez prkosa moćnome, svijet bez zaštite slabome.

Naš svijet bez tebe ne bi imao smisla. I zato ne odustajemo, jer pripadnost tebi nema alternativu. Tebe ništa ne može zamijeniti, jer ti si neuništiv. Ti si HAJDUK! Zato je više nego ikada važno da se mi, tvoja obitelj, okupimo oko tebe i da svoj 110. rođendan dočekaš dostojanstveno i jedinstveno, onako kako zaslužuješ.

Mi tebi pripadamo i tvoj smo štit, kada nas je bilo 300, kada nas je 30 000 i kada nas bude 300 000. Svoju pripadnost pokazujemo učlanjivanjem, a to ćemo učiniti i ove godine, svi, kao velika Hajdučka obitelj.

Budi svoj, budi jak, budi hrabar, budi Hajduk!

Pripadaj Hajduku!


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter