Search
Close this search box.

Torcida prikupila više od 50 tisuća eura za liječenje navijača!

Foto: Torcida

U manje od tjedan dana navijači Hajduka su prikupili više od 50 tisuća eura potrebnih za liječenje Maria Podruga te mu tako omogućili priliku da nastavi liječenje u najboljim uvjetima.

Obavijest Torcide prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, pripadnici Torcide, navijači Hajduka,
kao što znate prošlog smo tjedna pokrenuli humanitarnu akciju za našega prijatelja Maria Marca Podruga koji se bori s teškom malignom bolešću i neophodno mu je liječenje u Madridu.
Pokrenula se tako lavina dobrote i nesebičnosti, hajdučka srca zakucala su jače i zajedno smo uspjeli do danas prikupiti ukupno 50.830,95 eura.
Iznos je to dovoljan za liječenje i ostale troškove te je danas na račun španjolske klinike uplaćen drugi dio sredstava za tretman.
Ovim putem vam od srca zahvaljujemo na svakome centu, euru, dijeljenju objava, podršci i energiji koju smo zajedno uložili u ovaj važan i plemeniti cilj.
Marac, navijamo za tebe u ovoj utakmici – ko jedno srce!


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter