Torcida Šibenik postala 25. podružnica Torcide u parku Za sva vrimena

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Uoči 70. rođendana Torcide, pripadnici Torcide Šibenik upisali su svoje ime u park Za sva vrimena. Tako su se pridružili ostalim podružnicama Torcide, kojih je sada ukupno 25, uključujući i matičnu, KNH Torcidu Split, ali i brojne splitske kvartove.

KNH Torcida Split, Varoš, Baterijelo, Pujanke, Brda, Mertojak, Barutana, Visoka, Mejaši, Kaštela, Trogir, Brač, Sinj, Dubrovnik, Mokošica, Lapad, Korkyra, Rogoznica, Vodice, Šibenik, Pakoštane, Rab, Zagreb, Slavonski Brod i White Boys imena su koja će za sva vrimena biti uz Hajduk.

Dodjela zahvalnica donatorima koja se održala prošle nedjelje, pokazala je tko su ljudi koji stoje uz Hajduk svih ovih godina i čija će imena biti u Hajdukovom domu, na Poljudu zauvijek.

Osim Torcide i njezinih podružnica, u Parku se nalaze i imena Društava prijatelja Hajduka. Od Dubrovnika, preko Šibenika, Slavonskog Broda pa sve do New Yorka i više od 600 navijača osobno.

Svi oni iskazali su svoju pripadnost Hajduku kroz sudjelovanje u projektu Za sva vrimena, a sutrašnja proslava 70. rođendana najstarije navijačke skupine u Europi kruna je mjeseca u kojem je ljubav prema Hajduku bila i bit će iznad svega.

Na novoj web stranici https://zasvavrimena.nashajduk.hr/ jednostavno možeš postati donator i upisati svoje ime na Poljudu zauvijek.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email