Search
Close this search box.

Torcida spektakularnom bakljadom proslavila 70. rođendan (VIDEO)

Torcida na Pjaci / Foto: torcida.hr

Najstarija navijačka grupa u Europi, splitska Torcida, slavi svoj jubilarni 70. rođendan. Tom prilikom u Splitu se u ponoć na 28. listopada organizira spektakularna bakljada i vatromet koji bi prema najavama trebali nadmašiti proslavu iz 2011. godine kada je Hajduk slavio 100. obljetnicu od osnivanja.

U najavi rođendana Torcida je poručila: “U ovih 70 godina, Torcida kao najstarija europska navijačka grupa, izrasla je u pokret koji nadmašuje navijačke okvire, i danas s ponosom ističemo naš doprinos društvenoj zajednici. Kad god je trebalo Torcida se prva odazvala, bilo da se radi o humanitarnim akcijama, darivanju krvi ili sprječavanju prirodnih katastrofa, Torcida je uvijek na prvoj crti! U noći u kojoj slavimo 70 godina našeg postojanja, utkana je naša nemjerljiva ljubav i vjernost prema Hajduku i našem gradu. U toj noći utkani su svi kilometri koje smo prošli zbog voljenog kluba, sve naše fešte i pobjede.”

Također su pozvali sve sugrađane da im se pridruže u proslavi: “Stoga vas pozivamo da nam se pridružite, da u utorak u ponoć dokažemo ono što mi često volimo isticati: Svi smo mi Torcida! I zato nemojte biti statisti, već naprotiv, budite tu večer jedni od nas, izađite na ulice, izađite na balkone i prozore, pozovite rodbinu, susjede i prijatelje da vam se pridruže, probudite svoju djecu da vide neviđeni spektakl, neka cijeli naš grad bude tu noć Torcida! Za povijest, za sadašnjost, za budućnost!”

Proslava 70. rođendana Torcide:

Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter