Torcida Spinut – poljudski susjedi odabrali posebno mjesto u parku Za sva vrimena

Foto: Naš Hajduk

Još jedna kvartovska ekipa navijača Hajduka odlučila se upisati u park Za sva vrimena i tako se pridružila već brojnim podružnicama Torcide, društvima prijatelja Hajduka, pojedincima i pravnim osobama koje su to već učinile.

“Nakon što smo čuli da smo jedan od splitskih kvartova koji još uvijek nije osigurao svoje mjesto u parku Za sva vrimena, požurili smo to učiniti što prije, i eto i nas sada tu uz Hajduk za sva vrimena”, prepričavaju navijači sa Spinuta čija će se pločica naći u navijačkom parku podno zapadne tribine Poljuda.

Momci koji su Hajdukovi susjedi s voljenim su klubom i pogled na Poljud im je praktički svakodnevica, od danas imaju još jedan detalj koji će im uljepšavati taj pogled, mjesto u vječnosti s Hajdukom kojim ostaju s njim vezani zauvijek.

“Ipak smo mi praktički prvi kvart do Poljuda, tu smo odrastali skupa s Hajdukom. Mjesto smo rezervirali s druge strane slova H jer je većina Torcidinih ekipa baš tu, a i drago nam je da smo baš mi prvi na novim mjestima. Također, čast nam je što smo u blizini pločice velikog Žana koji je bezvremenski simbol Torcide”, poručuju navijači sa Spinuta.

Park se tako nastavlja rapidno puniti, a ako i vi želite smjestiti sebe uz Hajduk i Torcidu Za sva vrimena, to možete učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/, zaključuju iz Našeg Hajduka.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter