Treće kolo u nizu Sudačka komisija bez primjedbi

Foto: Pixabay

Komisija nogometnih sudaca Hrvatskog nogometnog saveza osvrnula se na 25. kolo SuperSport HNL-a te je treće kolo u nizu izrazila zadovoljstvo izvedbom svojih kolega.

Putem priopćenja kratko su poručili: “KNS HNS-a nakon analize 25. kola Super Sport HNL-a izražava zadovoljstvo i apsolutno nema različitih stavova u komparaciji s odlukama koje su suci donosili u terenu za igru. Svi važni incidenti interpretirani su sukladno smjernicama PNI-e ili poštivajući duh PNI-e. Suci u VAR sobama ispravno i efikasno sudjelovali su u donošenju konačnih odluka.”

Najzanimljivija utakmica kola odigrana je Velikoj Gorici gdje je domaćin nakon prave drame slavio protiv Istre 1961 rezultatom 5:4. Pažnje vrijedna situacija dogodila se u 76. minuti kada je golman Zeleno-žutih Majkić na rubu kaznenog prostora pokosio Fućka, a sudac Lovrić je tek nakon intervencija VAR suca Strukana i pregleda video snimke opravdano pokazao na bijelu točku.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter