Tri hrvatska stopera karijeru nastavljaju u Indiji

Tri hrvatska nogometaša karijeru nastavljaju u Indiji. Riječ je o stoperima Franji Prci i Tomislavu Mrčeli koji su potpisali za SC East Bengal te Marku Leškoviću koji je dogovorio dolazak u Keralu Blasters.

Sva trojica su angažman pronašli kao slobodni igrači nakon što im je istekao ugovor sa Slaven Belupom, Bengaluruom i Dinamom. Tako su se nastavile produbljivati nogometne veze između Hrvatske i Indije obzirom da je njihov izbornik već više od dvije godine Igor Štimac, a u Šibenik je nedavno pristigao reprezentativac Sandesh Jhingan.

Nova sezona indijske Super lige počinje sredinom studenog. U prvom rangu natjecanja sudjeluje 11 klubova koji igraju 20 kola nakon čega najbolje četiri momčadi doigravaju za prvaka. Aktualni nositelj naslova je Mumbai City.




Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter