Tri kolumbijska igrača napustila Šubićevac

Foto: HNK Šibenik
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Trener Šibenika Krunoslav Rendulić na Šubićevcu je održao prozivku momčad uoči početka priprema na nastavak sezone. Prvom treningu su prisustvovali Labrović, Rogić, Benat, Đaković, Mesa, Pandža, Bilić, Batarelo, Vukorepa, Kvesić, Pajić, Todoroski, Mršulja, Grdić, Bulat, Ćurić, Alimi, Niko Rak, Španja, Maleš, Nikola Rak, Martin, Jurić, Laća i Prince.

Emir Sahiti će se Narančastima priključiti u srijedu dok su kadar osnažila dva nova Kolumbijca, lijevi bočni Marcos Mina i zadnji vezni Christian Mena, na probu je stigao i ofenzivac Belišća Filip Radovanović. Klub su pak napustili Juan Nieva, Yeferson Contreras i Angulo koji su pristigli tijekom ljeta, ali se u prošloj polusezoni nisu izborili za minutažu.

– “Mišljenja sam da u svakom prijelaznom roku moramo biti jači nego što smo bili u prethodnom dijelu sezone. Nadam se da će tako biti i sada. Zimski prijelazni rok je sam po sebi kratak, ne daje nam puno manevra, ima malo igrača koji su slobodni na tržištu. U razgovorima smo s nekim potencijalnim pojačanjima, prvenstveno domaćim, Hrvatima. Nadam se da ćemo drugi do sezone biti spremni, svjesni smo gužve u rasporedu i svega što nas čeka u tom drugom dijelu.”, izjavio je sportski direktor Ivan Bulat za sibenik.in.

Prvih tjedan dana priprema nogometaši Šibenika će provesti na Šubićevcu nakon čega odlaze na sedmodnevni boravak u Medulin gdje je u planu odigrati tri prijateljske utakmice. Prva službena utakmica an rasporedu je 23. siječnja kada u sklopu 17. kola HT Prve lige na Šubićevac stiže Hajduk.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter