Trofej Dinamo: Turnir za Čulju, dan zdravlja i otkrivanje Murala

Prvi turnir ovogodišnjeg natjecanja Trofej Dinamo približava se kraju. Danas će se na Črnomercu, na Memorijalnom malonogometnom turniru Mate Čuljak, odigrati završnica turnira koji se igra u sklopu jedinstvenog natjecanja Trofej Dinamo.

Malonogometne ekipe na sedam turnira (Črnomerec, Bjelovar, Dubrava, Ivanić Grad, Savica, Kutina i Dugove) skupljaju bodove u tri kategorije (seniorska, veteranska i za žene), a osam najboljih iz svake kategorije početkom rujna odigrat će veliku završnicu na zagrebačkoj Šalati nakon koje ćemo dobiti najbolju malonogometnu ekipu Zagreba i okolice.

Osim završnice seniorskog i veteranskog turnira, na TD Črnomerec (Cankareva) održat će se Dinamov dan Zdravlja, na kojem će supruga pokojnog Mate, Irena Čuljak, s kolegicama medicinskim sestrama educirati okupljene kako reagirati u kriznim situacijama koje su nažalost česte na sportskim terenima diljem svijeta.

Za najmlađe organiziran je Dinamov dječji kutak, a zid škole u Cankarevoj ukrasio je mural posvećen Mati Čuljku koji će danas biti otvoren.

Odličan mali nogomet, vrhunska ugostiteljska ponuda i dodatni sadržaj, privukao je veliki broj posjetitelja svakog dana tunira, a danas se očekuje ispunjena Cankarica.