Tudor izostavio Eduoka s popisa igrača za Lokomotivu

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Samuel Eduok nije na popisu putnika za prvenstvu utakmicu 30. kola HT Prve lige u kojoj Hajduk u nedjelju od 21:05 gostuje kod Lokomotive.

Nigerijski napadač je izostavljen s popisa odlukom trenera Igora Tudora zbog opetovanog kršenja klupskog pravilnika. O čemu se točno radi na službenim stranicama kluba nije navedeno dok Dalmatinski portal piše da se radi o nedolasku na današnji zajednički doručak momčadi.

Eduok je u Hajduk pristigao u ljeto 2019. godine te je najplaćeniji nogometaš kluba. U dosadašnjih 26 nastupa postigao je 9 golova te je uz Caktaša i Jaira najbolji strijelac Bilih. Njegova ponajbolja utakmica u Hajduku upravo je bio susret s Lokomotivom u kolovozu prošle godine na Poljudu kada je u pobjedi 3:0 ugradio jedan zgoditak i dvije asistencije.

Na popisu putnika nalazi se ukupno 21 nogometaš: Kristian Dimitrov, Darko Nejašmić, Leon Kreković, Marin Jakoliš , Mijo Caktaš, Josip Juranović, Mario Čuić, Jakov Blagaić, Jairo de Macedo da Silva, Ivan Brnić, Stanko Jurić, Ivan Dolček, Ardian Ismajli, David Čolina, Marin Ljubić, Mario Vušković, Francesco Tahiraj, Stipe Radić, Josip Posavec, Lumbardh Dellova i Bassel Jradi.

Uz Eduoka u Zagreb nisu otputovali ni ozlijeđeni Mujakić i Simić te kartonirani Hamza Barry.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email