U Čakovcu održan četvrti po redu međunarodni turnir za djevojčice “Volim nogomet”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U organizaciji Nogometne škole Međimurje-Čakovec, po četvrti je put organiziran međunarodni turnir za djevojčice pod nazivom ,,VOLIM NOGOMET,, koji je namijenjen razvoju i popularizaciji ženskog nogometa. Igračice su nastupale u kategorijama U-13 i U-15, što ovaj turnir čini jedinstvenim.

Turnir je održan na stadionu SRC Mladost Čakovec, 28. i 29. kolovoza pod pokroviteljstvom Grada Čakovca, Međimurske županije i Hrvatskog nogometnog saveza. Drugi dan turnira je posjetila delegacija Hrvatskog nogometnog saveza u kojoj su bili viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, član Izvršnog odbora HNS-a i predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Mato Kljajić, tajnik ženskih nogometnih reprezentacija Denis Lukša i menadžer za grassroots Antonio Grahovac.

Najuspješnijim ekipama na kraju turnira podijeljene su nagrade, ali i pojedinačna priznanja u svakoj dobnoj kategoriji. U kategoriji U-13 prvo mjesto osvojila je momčad ŽNK Donat iz Zadra, drugo mjesto pripalo je momčadi ŽFK Vojvodini iz Novog Sada, dok su treće mjesto osvojile Međimurske lepe puce (NŠ Međimurje Čakovec). Četvrto mjesto osvojile su djevojke iz Osijeka, ŽNK Osijek. Djevojka s najviše postignutih pogodaka bila je Vujčić Jana (NK Istra 1961), najboljom vratarkom proglašena je Milinić Lana (ŽFK Vojvodina), dok je najboljom igračicom turnira proglašena Pestić Mia (ŽNK Donat).

U kategoriji U-15 prvo mjesto osvojila je momčad ŽNK Agram iz Zagreba, drugo mjesto pripalo je ŽFK Vojvodini iz Novog Sada, dok je treće mjesto pripalo momčadi NK Istre 1961 iz Pule. Četvrto mjesto osvojila je momčad ŽNK Donat iz Zadra. Djevojka s najviše postignutih pogodaka bila je Ban Nika (NK Istra 1961), najboljom vratarkom proglašena je Radolović Nika (NK Istra 1961), dok je najboljom igračicom turnira proglašena Vrančević Tea (ŽNK Agram).

U-13, konačni poredak:
1. ŽNK DONAT
2. ŽFK VOJVODINA
3. NŠ MEĐIMURJE – ČAKOVEC 1
4. ŽNK OSIJEK
5. NK ISTRA 1961
6. ŽNK RIJEKA
7. ŽNK DILJ
8. ŽNK VIKTORIJA
9. DNK TRBOVLJE
10. NŠ MEĐIMURJE – ČAKOVEC 2

U-15, konačni poredak:
1. ŽNK AGRAM
2. ŽFK VOJVODINA
3. NK Istra 1961 CRNE
4. ŽNK DONAT
5. NK ISTRA 1961 ŽUTE
6. ŽNK OSIJEK
7. NŠ MEĐIMURJE
8. ŽNK VIKTORIJA
9. ŽNK DILJ

FOTOGALERIJA S TURNIRA


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email