U carstvu čipke svaki treći član je i donator!

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ima među hajdučkim pukom raznih zanimljivosti i svaka je na svoj način posebna. Priče su to pune emocija, ali često donose i zanimljive statističke podatke. Jedan takav stiže nam s Paga gdje je svaki treći član Hajduka ujedno i donator u projektu otkupa Za sva vrimena.

Odakle tolika ljubav i privrženost Hajduku na Pagu pojasnio je Ivan Valentić, tajnik u Društvu prijatelja Hajduka na Pagu.

“Motivacija navijača s Paga je jednostavna i ona uvijek kreće iz ljubavi prema Hajduku i vjeri da su navijači ti koji najviše vole klub i da on treba biti u njihovim rukama za sva vrimena”, odmah je na startu naglasio Ivan.

Naravno, kao i svi drugim navijačima, najvažniji ritual je odlazak na Poljud i bezuvjetna podrška Bijelima.

“Vjerujem da nema utakmice Hajduka na kojoj nije bio netko s Paga. Većina nas dolazi na svaku, a kako sad nema utakmica može se reći da je dio sredstava otišao za otkup dionica. Ionako je bitno da na kraju stignu do Hajduka”, prepričao je Ivan uz nadu u brzi povratak publike na Poljud.

Među donatorima posebno se ističe gospodin Josip Jeger Kustić. Po čemu je njegova priča zanimljiva?

“Svoje ime i ime svog sina već je upisao u park Za sva vrimena, a pridružit će im se i dvoje unučadi kako bi se cijela obitelj našla na Poljudu zauvijek”, prepričao nam je Ivan motivaciju najvećeg donatora.

Broj donatora na Pagu se stalno povećava pa volonteri Društva prijatelja najavljuju da će uskoro i svaki drugi član s Paga biti i donator.

“Svaki donator i svaki doprinos da Hajduk ostane klub svojih navijača je važan i zato nastavljamo dalje s našim aktivnostima i pozivamo sve da se priključe projektu Za sva vrimena”, zaključio je Ivan ovu donatorsku priču s Paga.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter