U četvrtak se održava Hajdučki kviz „Pod bijelim barjakom“

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Naš Hajduk u suradnji s klubom Zenta u četvrtak 21. studenog s početkom u 20:00 sati organizira Hajdučki kviz „Pod bijelim barjakom“, a tema kviza je povijest i sadašnjost Hajduka, njegovih navijača, ali i sve ostalo vezano uz Bile.

Kroz povijest su navijači Hajduka na različite načine promovirali Hajduk. Činili su to članstvom od samih početaka, obnovom Starog placa, obnovom Hajdukovog doma, plesovima koji su postali tradicija u vrijeme Hajdukovih rođendana, čajankama, sadnjom trave na Starom placu, Bilim noćima, izgradnjom Poljuda, navijačkom borbom za Hajduk početkom novog stoljeća te tako pokazivali da je Hajduk klub svojih članova, kazali su u Našem Hajduku.

Sljedeći četvrtak svi imaju priliku pridružiti se ovom dugom povijesnom nizu sudjelovanjem u kvizu „Pod bijelim barjakom“. Kviz će se sastojati od raznovrsnih pitanja iz različitih perioda Hajdukove povijesti, a nakon kviza je predviđeno i druženje.

Također, za najbolje poznavatelje Hajdukove povijesti pripremljene su i nagrade, a omogućili su ih HNK Hajduk Split, Naš Hajduk, Torcida Shop i Zenta Club.

Ekipe mogu imati do 4 igrača, a broj ekipa je ograničen stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme. Prijaviti se možete na linku http://bit.ly/Podbijelimbarjakom-kviz

Vidimo se u četvrtak pod bijelim barjakom!

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email