U mjesec dana portala, 60.000 posjetitelja

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na današnji dan, prije mjesec dana lansirali smo portal nogometplus.net s ciljem da okupimo nogometne entuzijaste u hrvatskom nogometu koji će pisati o poslovanju klubova, dioničarstvu, transferima, navijačkim skupinama, nogometnim pravilima i propisima. I uspijevamo u tome: od početnih nekoliko suradnika redakcija se proširila na dvadesetak ljubitelja nogometa koji svakodnevno donose novosti iz svojih klubova. Ipak, i dalje smo otvoreni za sve one koji imaju nešto više reći na temu nogometa.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Teško je pobrojati sve napisane tekstove i potpisane autore, koji su obilježili prvih mjesec dana rada, ali i osigurali nam ekskluzivne informacije citirane u poznatim medijima, no valja ih barem tematski spomenuti: analize prijelaznog roka, sudski sporovi Mamića, Eduarda, Murića i Halilovića, odluke arbitražne komisije HNSmdash;a, borba Našeg Hajduka protiv Lokomotive, Bad Blue Boysi i Zajedno za Dinamo protiv Mamića, navijački klub Varteks u borbi s lokalnom politikom, zakulisna priča o dolasku mladog Kosovara Bashe u Hajduk, mogućnost da ljubitelji Cibalije imaju web stranicu s vijestima iz kluba, njemačka i španjolska iskustva, projekt “Sudačka nadoknada”….

I za kraj, s još većim ponosom ističemo kako je portal nogometplus.net u prvih mjesec dana ugostio 60.000 posjetitelja (100.000 učitanih stranica) i dobio preko 1.000 prijatelja na Facebooku! To je najveće priznanje i poticaj za daljnji rad onima koji za vas svakodnevno prate, procjenjuju, analiziraju i vole nogomet.

Vi ste najveći plus portala nogometplus.net

Hvala vam


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email