U organizaciji 4N za splitske beskućnike prikupljeno 104.103,66 kuna

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U sedmoj po redu akciji ‘Tona hrane za splitske beskućnike’ ukupno je prikupljena rekordna donacija od 104.133,61 kune, što je po informacijama iz udruge ‘MoSt’ najveća donacija u povijesti udruge. Splitski sportski novinari ‘4N’ (Blaž Duplančić, Tomislav Gabelić, Bernard Jurišić i Marin Maljković) koji su organizatori akcije su zahvalili svima koji su sudjelovali i podržali akciju, od sportaša, preko klubova do sponzora akcije koji su nesebično pomogli osigurati hranu i higijenske potrepštine za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Akciji su se tako odazvali iz HNK Hajduk Split, Marjan Taekwondo Klub, KK Split, ŽKK Split, GOLF KLUB Split, Četiri kafića, Splitski Klub Olimpijaca, JK Mornar, VK Jadran Split, VK Bura Split, TK Zmajevo Oko, Plesni klub Sedmi Vjetar, TK St-Kwan, CAF, HS tajlandskog boksa, ŽNK Marjan, NK Adriatic Split, tvrtkama Tommy i Mesna industrija Braća Pivac, Mario Maloča, Lovre Kalinić, Goran Milović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Nikola Vujčić, Antonio Plazibat, Rada Ignjatić i Zlatko Dalić.

Iako su sve donacije jednako vrijedne i velike, 4N istuču da jedan detalj vrijedi istaknuti jer o njemu do sada nisu govorili. Naime, nakon što je akcija već završila, a donacija bila uručena udruzi ‘MoSt’, nazvao ih je izbornik Zlatko Dalić, koji je vidio prilog o akciji na TV-u, i zamolio da se i on uključi u akciju donacijom u ime svoje obitelji. I upravo ta donacie je osigurala da se ostvari planirana cifra od 100.000,00 kuna. Na putu do Livna izbornik je i svratio do Splita kako bi osobno uručio donaciju, i fotografirao se sa štićenicima ‘MoSt-a’.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter