Udruga Dinamo – to smo mi objavila oglas u kojem traži osobu za analizu video snimke

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je iz Dinama danas procurila snimka nadzorne kamere na kojoj se vidi da više nepoznatih osoba kraj stadiona Maksimir postavlja transparent “Sve ste bliže Mirogoju” uz koji su upalili nekoliko lampiona reagirali su iz udruge Dinamo – to smo mi.

>> DTSM: Tko je u klubu Dinamovim novcem platio Vargi jacuzzi i gradnju kuće?

Na internetu su objavili oglas u kojem traže osobu za analizu video snimke, a u opisu oglasa se navodi:

“Obzirom na posljednje događaje samodestrukcije u Dinamu ispred Fan shopa kluba gdje su, očito loši statisti u niskobudžetnom uratku Ž produkcije složili nekvalitetan horor uradak, traži se stručna osoba za analizu video snimke s nadzorne kamere GNK Dinama u sklopu stadiona gdje postoji prisustvo zaštitara 0-24 sata. Po uhodanom uzoru na Upravu kluba, nudi se već poznata naknada u vrijednosti od 200.000 eura: jacuzzi, par laptopa, 2 PlayStation konzole s pripadajućim igricama, nešto gotovine i par mobitela. Naravno, plaća se sve karticom Dinama od strane zaposlenika Dinama. Svi zainteresirani mogu se javiti i novoimenovanom sportskom direktoru kluba s iskustvom vraćanja novaca kluba sličnim “stručnjacima” po Slavoniji (Šifra: Afera SMS) ili poznatom članu uprave zaduženom za sigurnost s bogatim policijskim pedigreom (Kodno ime: Tarik).”

Screenshot: DTSM

Video koji su objavili iz portala 24sata:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email