UEFA odlučila da će navijači Rijeke ispuniti “zatvorski kavez”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Od kada je ždrijeb spojio Rijeku i grčki Olympiakos u razigravanju za skupine Lige prvaka, počelo se pričati o mogućnosti da UEFA zabrani prisutstvo gostujućih navijača na obje utakmice. Danas je tu informaciju potvrdila Rijeka na svojim službenim stranicama, navodeći da je odluka donesena zbog sigurnosnih razloga i vrlo visokog rizika od mogućih nereda navijača prije, za vrijeme i nakon utakmica četvrtog pretkola.

Sa sigurnosnog aspekta, posebno ako se sjetimo povijesti sukoba između grčkih i hrvatskih navijača, nema sumnje kako je ovo jedina ispravna odluka. Također, u odluci stoji kako je strogo zabranjena prodaja ulaznica prve kategorije, kao i ulaznica za gostujući sektor. Nije precizirano znači li to da će jućna tribina na Rujevici ostati prazna ili će Rijeka moći računati na potporu svojih navijača sa popularnog “zatvorskog kaveza” koji prima 400 gledatelja. Prvi susret igra se u Pireju 16. kolovoza u 20:45, dok je uzvrat 6 dana kasnije na Rujevici.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email