UEFA službeno odgodila finala Lige prvaka i Europske lige

Foto: UEFA
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Kao rezultat krize uzrokovane pojavom koronavirusa UEFA je, nastavno na suspenziju svih nogometnih aktivnosti, donijela formalnu odluku o odgodi ovosezonski finala Lige prvaka za žene i muškarce te finala Europske lige.

Finale Lige prvaka za žene trebalo se igrati 24. svibnja na Viola Parku u Beču, Istanbul odnosno Ataturk Olimpijski stadion je 30. svibnja trebao ugostiti finale Liga prvaka za muškarce, a finale Europske lige je bilo predviđeno za tri dana ranije na Stadion Energa u poljskom Gdanjsku.

Odluka o novim datumima održavanja navedenih finala još uvijek nije donijeta. Radna grupa koja je ustanovljena prošlog tjedna nakon video konferencije svih članica UEFA-e te ostalih nogometni dionika, a pod predsjedanjem Aleksandera Čeferina ima zadatak proučiti kalendar natjecanja i donijeti odluku o novim datumima održavanja finalnih utakmica natjecanja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email