Umjesto ozlijeđenog Ivušića pozvan Sluga

Foto: Luton Town
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Vratar Osijeka Ivica Ivušić zbog ozljede će propustiti predstojeće utakmice hrvatske nogometne reprezentacije protiv Cipra i Slovačke u okviru kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Liječnička služba reprezentacije ustanovila je da Ivušić, koji je stigao na okupljanje, zbog ozljede ipak neće biti spreman za listopadske dvoboje s Ciprom (Larnaca, 8. listopada) i Slovačkom (Osijek, 11. listopada) pa je izbornik Zlatko Dalić aktivirao pretpoziv vrataru Luton Towna Simonu Slugi, priopćio je HNS.

Ivušić je na vratima Vatrenih debitirao prošlog mjeseca te je i ogledima sa Slovačkom i Slovenijom sačuvao svoju mrežu netaknutom. Sluga je pak u nacionalnom dresu do sada upisao tri nastupa od kojih je posljednji bio u studenom prošle godine.

S prvotnog popisa je tako uz njega otpao i Josip Juranović dok Dejan Lovren zasad neće biti u konkurenciji za sraz s Ciprom. Pretpoziv je pak aktiviran i Duji Ćaleti-Caru te Marinu Pongračiću.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter