Umut Nayir, Nihad Mujakić i Darko Todorović nisu više članovi Hajduka

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hajduk neće aktivirati opciju otkupa ugovora s Umutom Nayirom, Darkom Todorovićem i Nihadom Mujakićem koji su bili na posudbi u redovima Bijelih te se navedeni po završetku sezone vraćaju u svoje matične klubove Besiktas, Red Bull Salzburg i Kortrijk. 

Stoper Nihad Mujakić priključio se Bijelima na pripremama u Turskoj u siječnju 2020. godine iz belgijskog KV Kortrijka, a za Hajduk je odigrao ukupno 30 službenih utakmica.

Desni bočni Darko Todorović na Poljud je došao u kolovozu 2020. godine iz austrijskog Red Bull Salzburga. Nastupio je u 29 službenih utakmica za Bijele, a pri tom je upisao dvije asistencije.

Napadač Umut Nayir stigao je u listopadu 2020. godine iz turskog Bešiktaša. Nastupio je u 26 službenih utakmica, postigao je šest pogodaka te svom učinku pridodao jednu asistenciju. 

HNK Hajduk im se ovom prilikom zahvaljuje na svemu te im želi mnogo sreće, uspjeha i zdravlja u nastavku karijere, objavio je klub s Poljuda. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email