Uoči prve pripremne utakmice, iz Dinama najavljuju novi naslov

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Pripreme GNK Dinama za proljetni dio prvenstva u punom su zamahu, a sutra ih očekuje i prva pripremna utakmica. Protivnik jeNK Triglav Kranj, s početkom u 15h na stadionu NK Rovinj. U Rovinju se trenira dva puta dnevno, a najavu borbe za titulu s Rijekom, dao je Petar Stojanović.

The Ultimate Managed Hosting Platform

– Od prvog dana znamo da je naš cilj biti prvak i osvojiti Kup, a posebno smo dobili neku energiju nakon odmora i druženja s obiteljima. Idemo puni energije i nasmijani na pripreme, čekaju nas utakmice u Turskoj i vidjet ćemo u kakvoj smo formi. Ne trebamo ništa siliti, ali vjerujem da ćemo biti u najboljoj formi i da ćemo prestići Rijeku kad krene sezona.Svatko ima svoje kvalitete i ako svatko da svoj maksimum mislim da možemo prestići Rijeku i biti prvaci. Mi ćemo dati sve od sebe.

Spomenimo i da je po izboru navijača, putem klupskog portala i facebook stranice, za najboljeg igrača polusezone izabran El Hilal Soudani, ispred Filipa Benkovića.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email