Uprava Dinama dobila novi četverogodišnji mandat

Foto: GNK Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Uprava Dinama koju čine predsjednica Vlatka Peras te članovi Amra Peternel i Krešimir Antolić dobila je novi četverogodišnji mandat na čelu kluba iz Maksimira. Glavna je to vijest s danas održane sjednice Izvršnog odbora Dinama kojom je predsjedao predsjednik Mirko Barišić.

Osim toga upravi su dane smjernice i da se sa stručnom stožerom kojeg predvodi trener Damir Krznar također potpiše novi ugovor za predstojeće razdoblje od četiri godine. 

U priopćenju koje je objavljeno na službenim stranicama Plavih se navodi:

“Na danas održanoj sjednici Izvršnog odbora GNK Dinamo analizirani su sportski, financijski i organizacijski rezultati kluba.

U tom kontekstu iskazana je jedinstvena ocjena da osvajanje naslova prvaka Hrvatske, zatim nacionalnog Kupa te igranje četvrtfinala UEFA Europa lige u kojem je Dinamo ispao od kasnijeg pobjednika natjecanja Villarreala predstavlja najuspješniju sezonu u 110-godišnjoj povijesti kluba. Sve to ostvareno je unatoč velikim izazovima izazvanih prvenstveno pandemijom COVID–19, ali i stalnim udarima kojima su klub i njegovo čelništvo izloženi. Zbog toga Izvršni odbor upućuje iskrene čestitke i zahvalu igračima, trenerima i zaposlenicima kluba, jer su svojim predanim radom i odricanjem presudno doprinijeli ostvarenju iznimnih sportskih rezultata te visokoj razini financijske i organizacijske stabilnosti kluba. Isto tako, Izvršni odbor zahvaljuje članovima Skupštine i Nadzornog odbora na pokazanom zajedništvu i odgovornom djelovanju za dobrobit Dinama.

Izvršni odbor na sjednici je dao smjernice Upravi kluba o tome da se s glavnim trenerom i sportskim direktorom Damirom Krznarom te članovima stručnog stožera potpiše novi četverogodišnji ugovor, čime se osnažuje pozicija glavnog trenera i njegovih suradnika te time omogućava kontinuitet ostvarenja visokih klupskih ciljeva – osvajanja naslova prvaka Hrvatske, nacionalnog Kup natjecanja te plasman u UEFA-inu Ligu prvaka ili Europa Ligu.

Nadalje, Izvršni odbor je na temelju svojih ovlasti donio i odluku o novom četverogodišnjem mandatu postojećoj Upravi kluba jer je svojim dosadašnjim radom i rezultatima stvorila vjeru da će Dinamo i u idućem razdoblju biti rezultatski uspješan, financijski stabilan i organizacijski posložen, kako bi takav osigurao nove klupske uspjehe.

Ovakvim odlukama je zadržana i osigurana stabilnost kluba u svim njegovim aspektima te su stvoreni temelji da se u partnerskom odnosu s Gradom Zagrebom ostvari strateški klupski projekt izgradnje novog Dinamovog doma na jedinom mogućem mjestu – u Maksimiru. Nadamo se i vjerujemo da će nova gradska uprava, u sklopu svojih ovlasti i na temelju vlastite odgovornosti, s ishodištem u vlasništvu postojeće infrastrukture, donijeti potrebne odluke o stvaranju okvira za gradnju novog stadiona. GNK Dinamo se u tom smislu sa svim svojim kapacitetima stavlja na raspolaganje u stvaranju zajedničke platforme za ostvarenje ovog iznimno važnog projekta za Grad Zagreb i Dinamo.

Poručujemo našim navijačima i članovima da mogu biti optimisti kada je klupska budućnost u pitanju, i da s vjerom u nove povijesne sezone budu ponosni na Dinamove rezultate i snagu.”, priopćeno je nakon sjednice Izvršnog odbora Dinama.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email