Search
Close this search box.

Uskoro se objavljuju rezultati peticije “Za naš Dinamo”

Uskoro bi se javnosti trebali predstaviti rezultati peticije za uvođenjem demokracije u Dinamu po principu “1 član = 1 glas”, koju su krajem svibnja pokrenuli četvorica kapetana zagrebačkog Dinama (Bišćan, Šokota, Šimić i Marić) ujedinjeni u inicijativu “Za naš Dinamo”.

Pozvali su sve volontere koji su skupljali potpise da se jave na mail (zanasdinamo@gmail.com) oko dogovora za primopredaju listi, te su pozvali one koji žele potpisati da to naprave što prije mdash; bilo potpisom peticije, bilo onmdash;line nazanasdinamo.com.hr.

Javnost, okupljena oko inicijativa navijača Dinama za demokracijom u klubu, s nestrpljenjem očekuje rezultate peticije. Nakon više od tri mjeseca prikupljanja očekuju se značajan broj potpisnika ove akcije koje su, osim navijača, podržali i mnogi poznati sportaši mdash; od proslavljenog vaterpolista Dubravka Šimenca, rukometaša Patrika Ćavara, te Roberta Prosinečkog, do Nuna Gomesa i Paola Maldinija.

BI


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter