Uz svoj Hajduk u vječnosti: Tragično preminuli karlovački torcidaši na Poljudu Za sva vrimena

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Kroz četiri rijeke teče već 16. godina otkako su, tragičnom smrću, na nebesku tribinu preselila dva nezaboravna karlovačka torcidaša.

Petar Goršić Pero i Boris Kovač Baga stradali su u prometnoj nesreći vraćajući se s jednog božićnog domjenka, ali uspomena na njih ne blijedi ni danas.

Godinama ju čuvaju pripadnici Torcide Karlovac koji su i organizatori memorijalnog malonogometnog turnira na kojem se okupe Torcidine podružnice, kolege Pere i Bage, kao i pripadnici BBB-a iz Karlovca koji su ih poznavali.

Nedavno su njihovi prijatelji došli na ideju kako Pero i Baga jednostavno moraju biti upisani u park Za sva vrimena.

Teško je riječima opisati koliko bi im to značilo. Jako su voljeli Hajduk, sigurno bi bili jako sretni da vide svoje ime jedno pokraj drugog jer su i na tribinu odlazili i na onaj svijet otišli zajedno, poručili su inicijatori upisa Pere i Bage u Park.

Potrebni iznos za obojicu prikupili su njihovi prijatelji i pripadnici Torcide Karlovac kojima je pripomoglo i Društvo prijatelja Hajduka Dublin.

Zaokružila se tako jedna priča koja je na ovom svijetu imala tragičan završetak, ali koja će, kao i Hajduk, živjeti vječno.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email