Varteks gradi nogometni centar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Kongresna dvorana varaždinske Arene ovog je ponedjeljka bila domaćin roditeljskog sastanka škole nogometa Nk Varteks gdje je, između ostalog, predstavljen projekt izgradnje Varteksovog nogometnog centra na mjestu sportskog centra Hraščica.

The Ultimate Managed Hosting Platform

>> Varteks gradi trening kamp – počinje projekt težak oko 10 milijuna kuna

Poseban naglasak bio je na trenutno najvećem problemu ŠN i NK Varteks u cijelosti a to je infrastruktura tj. nedostatak osnovnih uvjeta za trening i osobnu higijenu polaznika škole nogometa. Iz toga razloga, kao posebni gosti ovoga roditeljskog sastanka sastanku su prisustvovali gradonačelnik grada Varaždina Ivan Čehok i dogradonačelnik Zlatan Avar.

I gradonačelnik i predsjednik kluba dr. med. Siniša Fučkar su u svojem obraćanju istaknuli da su svjesni uvjeta u kojima djeca treniraju te opisali put koji je grad, zajedno sa upravom NK Varteks prošao u cilju rješavanja navedenog problema.

Na sastanku je potvrđena namjera grada i kluba da se u idućem razdoblju izgradi:

  • svlačionice sa tuševima za polaznike škole nogometa (najkasnije do 8/2019),
  • teren sa umjetnom travom dimenzija 106m x 70m gdje je ugovor sa državom potpisan sa rokom izgradnje najkasnije do 31.12.2019 godine tako da će se sa izgradnjom krenuti najkasnije tijekom ljeta,
  • navodnjavanje postojećeg travnatog terena,
  • izgradnja rasvjete na oba terena (na postojećem i na novom terenu),
  • izgradnja tribine na postojećem glavnom igralištu.
    Istaknute su vrijednosti projekta, koje osim gore navedenih kao što su podizanje sanitarnih i okolišnih standarda za sadašnje korisnike prostora objekta sportskog centra u Hraščici, kao i vrijednosti za lokalnu zajednicu, gdje će djeca iz naselja slobodno koristit novo igralište sa umjetnom travom za igru i razonodu, dok će veterani sportskog društva Hraščica time dobiti na korištenje mnogo bolje uvjete za svoje sportske projekte.
    U nastavku roditeljskog sastanka dr. med. Siniša Fučkar roditeljima je održao zanimljivo predavanje o ozljedama, liječenju i prevenciji kod djece sportaša.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter