Varteks krenuo s pripremama

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Momčad Denisa Vidačeka koja je jesenski dio prvenstva završila na drugom mjestu MŽNL ČK-Vž krenula je ovog vikenda u pripreme za proljetni dio prvenstva. Treneru Vidačeku odazvali su se svi igrači iz jesenskog kadra, izuzev Dejana Glavice koji će prema posljednjim saznanjima najvjerojatnije potpisati za Cibaliju, te Patrika Đunđeka i Marka Bogovića koji su nezadovoljni svojom minutažom dres Varteksa zamjenili onim Zelengaja, odnosno Jalžabeta.

Ostvarivanju visokih ambicija Bumbara ovog proljeća, promociju u viši rang i osvajanju županijskog kupa, trebalo bi pomoći pet novih igrača koji će u drugom dijelu sezone nositi narančasti dres.

Iz USV Petersdorfa je stigao bivši igrač Varteksa Romano Nježić, također iz Austrije, USV Unterlamma Moris Kuhta, iz slovenskog Zavrča braća Nikola i Luka Prahić dok je iz Varaždina došao Juraj Hižak.

Jurica Belcar, član IO NK Varteks:

– “Prijelazni rok za nas time nije završio, nadamo se ostanku Glavice te potpisu bar jednog od nekoliko prvoligaških igrača s kojima smo u kontaktu. Trenutno svi traže nešto vani, no vjerujemo u uspjeh kao i prošle zime kada smo uspjeli dovesti Vukmana i Drevena.

U planu je desetak prijateljskih utakmica koje su pod znakom pitanja zbog izrazito loših vremenskih prilika na sjeveru Hrvatske, a ekipa će se pripremati na terenima SC Hrašćica i SRC Sloboda.

Dražen Štimac


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter