Varteks počeo s učlanjivanjem za 2020. godinu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nogometni klub Varteks započeo je s učlanjivanjem za 2020. godinu u jedinstven sportski kolektiv na ovim prostorima. Klub utemeljen 2011. prvi je takav u Hrvatskoj i bazira se na socios modelu u kojem vrijedi pravilo ‘jedan član – jedan glas’.

Prema tome, svi članovi mogu birati i biti izabrani na neku od funkcija u klubu. Važno se podsjetiti kako mnogi klubovi diljem Europe funkcioniraju baš na ovaj način. Neki od njih su Bayern München, Barcelona, Porto, Benfica i drugi, dok su se u Hrvatskoj primjerom socios modela vodili Hajduk Split i Futsal Dinamo Zagreb.

NK Varteks je, u svojih gotovo devet godina postojanja, od druge županijske lige postao trećeligaš, a s velikim ambicijama te voljom i entuzijazmom upravo tih istih članova kreće u građenje još bolje budućnosti.

Razvijanje nogometne škole i mladih nogometaša, briga o održivom nogometnom kolektivu, projekti, kampanje i poticanje zdrave sportske atmosfere u kojoj su bitni navijači, samo su neke odrednice kojima se klub vodi.

Svatko tko se učlani podržava navedeno i postaje jedan od suvlasnika NK Varteks, a prilikom učlanjivanja ima dvije opcije. Jedna od njih je standardna, dok je druga nazvana ‘Premium’. Uplatom godišnje članarine tako se i financijski pomaže NK Varteks.

Online pristupnica za članstvo u NK Varteks u 2020. godini nalazi se na sljedećem linku.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter