Varteksova škola nogometa počinje s upisima za najmlađe

Foto: NK Varteks
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dugo razdoblje bez sporta i nogometa je iza nas. Nogometni klub Varteks priredio je u ovom post-pandemijskom vremenu način za relaksaciju, ali i aktivaciju onih najmlađih koji su od malih nogu privrženi najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu!

Od ponedjeljka, 25. svibnja 2020. godine, u NK Varteksu počinju ‘dani otvorenih vrata’ – Škola nogometa prima nove bumbare koji će klub voditi do novih visina i sjajnih rezultata. Počinju upisi novih članova i, bez obzira na početno znanje, primaju male nogometašice i nogometaše od 6 do 15 godina.

U Varteksovoj Školi nogometa u obzir je uzeta i trenutna situacija – treninzi se odvijaju u skladu sa svim pozitivnim preporukama HZJZ-a i Svjetske zdravstvene organizacije. Svi prostori i oprema se svakodnevno čiste i dezinficiraju.

Kao dodatne mjere i preporuke za članove Škole nogometa poduzeto je sljedeće:

– na trening je potrebno doći već obučen u sportsku opremu
– koristi se WC u kontejneru uz igralište
– tuširanje nakon treninga obavlja se kod kuće
– u slučaju visoke temperature i simptoma prehlade bolje je ostati kod kuće
– prilikom dolaska i odlaska s treninga potrebno je sapunom dobro oprati ruke
– bočice s vodom se ne dijele

Varteksovi treneri obavezno vode brigu tijekom održavanja treninga i pazi se na socijalnu distancu u kojoj ju je moguće ostvariti.

Ako želite postati dijelom najveselije škole nogometa u regiji, potrebno je posjetiti Varteksov kamp u Hrašćici. Ipak, za prvi kontakt iz Škole nogometa NK Varteksa preporučuju e-mail: skola-nogometa@nk-varteks.com ili poruku na Facebook stranici Škole nogometa. Na stranici blade-sport.com/snvarteks postoji tjedni raspored treninga po godištima.

U Varteksovom kampu u Hrašćici svim se članovima omogućuje razvijanje društvenih vještina, socijalizacija, upoznavanje novih prijatelja, mnoštvo putovanja i natjecanja, stvaranje radnih i higijenskih navika te pravilan sportski razvoj.

Najvažniji zadatak Škole nogometa nastao je na samom početku 2011. godine i do danas je ostao isti – proizvoditi dječji osmijeh!

U prilogu možete vidjeti male bumbare – Niku i Noela – koji pozivaju vas i vašu djecu da posjetite kamp i uvjerite se da je Varteksova Škola nogometa najbolji izbor.

NK Varteks


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email