Vatreni saznali suparnike u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U Nyonu je održan ždrijeb europskog dijela kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će se od 21. studenog do 18. prosinca 2022. godine održati u Kataru.

Hrvatska je bila smještena u prvoj jakosnoj skupini pa nije mogla biti izvučena s Belgijom, Francuskom, Engleskom, Portugalom, Španjolskom, Italijom, Danskom, Njemačkom i Nizozemskom.

Ždrijeb je odlučio da će izabranici Zlatka Dalića put na svjetsku smotru tražiti u skupini H zajedno sa Slovačkom, Rusijom, Slovenijom, Ciprom i Maltom.

Na Svjetsko prvenstvo će se direktno kvalificirati pobjednici deset kvalifikacijskih skupina dok će deset drugoplasiranih reprezentacija zajedno s dvije najbolje momčadi iz Lige nacija igrati kvalifikacije za preostala tri europska mjesta.

Prve utakmice kvalifikacija na rasporedu su u ožujku iduće godine, posljednje kolo u skupini igra se u studenom 2021. godine dok je doigravanje predviđeno za ožujak 2022. godine.

Ždrijeb europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine:Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter