Velikogorički prvoligaš dobio zanimljivo pojačanje u stručnom stožeru

Foto: HNK Gorica
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Gorica je nakon kondicijskog stručnjaka Krešimira Šoša dobila još jedno pojačanje u stručnom stožeru trenera Valdasa Dambrauskasa. Klubu se priključio 25-godišnji Filip Borak koji će se baviti radom na individualnoj tehnici igrača, s naglaskom na tehniku udarca.

The Ultimate Managed Hosting Platform

“Moj zadatak je pokušati unaprijediti sve vrste udaraca kod igrača, počevši od slobodnih udaraca, preko udaraca iz kuta, pa do dugih lopti, vratarskih ispucavanja, poluvoleja… Zahvalan sam čelnicima Gorice na povjerenju koje su mi ukazali i nadam se da će se u razdoblju pred nama vidjeti i rezultati našeg zajedničkog.” – rekao je Borak nakon potpisivanja ugovora s Goricom.

Filip dolazi iz Varaždina, bivši je nogometaš koji je svojevremeno bio član Varteksa, Slaven Belupa i Intera, ali i mladi hrvatski reprezentativac u nekoliko mlađih uzrasnih kategorija, kao dio generacije u kojoj su bili i Tin Jedvaj, Marko Pjaca, Dominik Livaković, Mario Pašalić…

Kako izgleda jedan njegov trening može se vidjeti na primjeru današnjeg člana Konyaspora, a nekadašnjeg igrača Gorice, Farouka Miye:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter