Search
Close this search box.

Velimir Zajec kandidat “Dinamova proljeća” za predsjednika Plavih

Foto: Privatan album

Legendarni kapetan, trener i direktor Plavih Velimir Zajec kandidat je liste “Dinamovo proljeće” za prvog čovjeka kluba iz Maksimira.

“Pozdrav svima, ja sam Velimir Zajec i predvodit ću još jedno Dinamovo proljeće. Sretan sam što se okupila mlađa ekipa s respektabilnim poslovnim karijerama i idejom da pomognu Dinamu. Ja o nogometu znam malo više od njih i zato sam tu da se primimo posla, ojačamo školu nogometa, učvrstimo prvu momčad i podignemo cijeli naš Dinamo na još veću razinu.”, rekao je Zajec u video kojim se kratko obratio javnosti.

Lista će 2. ožujka sudjelovati na izborima na skupštinu Dinama gdje će se glasovanjem članova birati lista od 25 skupštinara.

Aktualni Izvršni odbor kluba će pak izabrati 35 članova skupštine nakon čega će se održati izborna skupština na kojoj će se birati predsjednik kluba.

Osim Zajeca za mjesto predsjednika će po svemu sudeći kandidirati i aktualni prvi čovjek Plavih Mirko Barišić i to kao prijedlog većine članova aktualnog Izvršnog odbora Dinama.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter