Vinkovački hakleri branili boje Hrvatske, a na završnici Socca malonogometnog PH predstavljaju Vukovar

Foto: Vedran Tolić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Manje od dva tjedna preostalo je do malonogometnog spektakla na zagrebačkom Žitnjaku. Na završnici Socca Prvenstva Hrvatske u malom nogometu okupit će se najbolje ekipe iz cijele zemlje, a jedna od njih je i Restoran Nada Vukovar za koju nastupaju talentirani Vinkovčani Marin Ležaić i Josip Haluška.

I jedan i drugi već su imali prilike igrati na završnici Prvenstva Hrvatske. Prve godine, s ekipom AS Crnaić Vinkovci, postali su viceprvaci Hrvatske te tako osigurali plasman na Ligu prvaka u Maribor, a druge godine su s Restoranom Nada Vukovar na završnici osvojili četvrto mjesto.

”U prva dva nastupa zadovoljni smo ostvarenim rezultatima, a ove godine nadamo se, uz malo sportske sreće, da možemo otići do samoga kraja. Znamo da će biti kvalitetnih ekipa i da nam neće biti lako, svi će biti izuzetno motivirani, ali vjerujem da naša ekipa ima dovoljno kvalitete da se suprotstavi svima tako da jedva čekamo da Prvenstvo krene”, kazao je Haluška.

Josip Haluška / Foto: Vedran Tolić

”Nakon dvije uspješne godine za nas, ove se godine nadamo da ćemo se ponovno naći u polufinalu, a onda je svašta moguće. Okosnica ekipe je ista kao i u protekle dvije godine uz dva do tri nova igrača koja će nam svojom kvalitetom biti od velike pomoći”, objasnio je Ležaić.

Da su ovi Vinkovčani itekako talentirani dokazuje i činjenica da su obojica imala prilike braniti boje Hrvatske. Marin Ležaić predstavljao je Hrvatsku na prošlom Svjetskom Prvenstvu u Grčkoj, dok je Josip Haluška zaigrao na HEP Adria Cupu.

”Imao sam tu čast predstavljati Hrvatsku u Grčkoj i mogu reći da je osjećaj savršen. Predstavljati svoju državu… mislim da je to san svakoga tko se bavi sportom. Kao i svaki sportaš naravno da se nadam pozivu i ove godine. Ali prije toga svega moram taj poziv i zaslužiti”, skroman je bio Ležaić.

”Igrati za reprezentaciju za mene je bila izuzetna čast i sretan sam da sam dobio takvu priliku. Konkurencija za reprezentativni dres je velika i dat ću sve od sebe da se nametnem izborniku da budem dio ekipe koja će putovati u Meksiko. Svjetsko prvenstvo u Meksiku zvuči jako atraktivno, uvjeren sam da će organizacija biti na vrhunskim nivou, a nadam se da će naša reprezentacija igrati zapaženu ulogu i da neće biti samo jedan od sudionika”, rekao je Haluška.

Podsjetimo, osvajač Prvenstva Hrvatske osigurat će izravan plasman na Ligu Prvaka koja će se igrati u Sloveniji.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email