Više nego uspješna Bila noć za Hajduk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Napokon se dogodilo- Bila noć je bila i prošla, možemo reći uspješno, osjećala se pozitivna vibracija, ljudima je bilo dobro, a bilo je onih koji su zbilja bili i ganuti, jer skup toliko Hajdukovih pristaša na jednom mjestu jednostavno potiče emocije. Na kraju iz perspektive nas koji smo radili na organiziranju mogu kazati da smo zadovoljni. Prvi put smo ovakvo nešto odrađivali, mnogo je novih stvari bilo s kojima se nismo susretali, ali na kraju je sve odrađeno kako valja, atmosfera je bila dobra, hrane i pića nije zafalilo, a Kampanel je svoj dio programa odradio vrhunski.

Danko Radaljac, potpredsjednik DPH Zagreb, Michele Boccoz, francuska veleposlanica i Mate Kukavica, tajnik DPH Zagreb Foto: Goran Zorja

Moram biti iskren, nervoza me lovila pred početak, jer je to bio trenutak kad razmišljaš najviše hoće li sve proći kako valja. A tek smo se počeli skupljati kad je došla francuska veleposlanica Michele Boccoz, pa je bilo “snalazi se druže” s protokolom. No, radi se o ugodnoj dami, koja je izrazila čak želju da se Hajduk kao klub malo približi Veleposlanstvu. Svjesna je veličine toga da se radi o Počasnom timu Slobodne Francuske te se složila s time da bi sljedeće godine trebalo obilježiti 70 godina kako je Charles de Gaulle uručio plaketu kojom je Hajduka tako imenovao. U suradnji s Antom Majićem koji je kao član Nadzornog odbora predstavljao klub uručili smo veleposlanici i poklon – uokvirenu fotografiju de Gaulleove plakete. Plan je bio da to obavi predsjednik Marin Brbić, no on u tom trenutku nije još bio stigao zbog drugih obaveza.

Novinar Aleksandar Holiga i supruga Foto: Goran Zorja

Nakon toga je program lagano započeo. Pridružio nam se i Arsen Dedić, kojeg smo pozvali da mu se bar na taj način zahvalimo jer je u prošlosti na dvoznamenkastom broju Bilih noći nastupao besplatno. Kao šlag na tortu bio je dolazak stručnog stožera i sportskog direktora Gorana Vučevića. Treba kazati kako je Igor Tudor bio najtraženija osoba za fotografiranje, oko njega se sjatilo i staro i mlado. Spremno je Tudor pozirao, a okupljenima se nije mogao obratiti, jer mu HNS ne dopušta javne istupe dok traje suspenzija vođenja utakmica. Zato se predsjednik Brbić obratio, podsjećajući na neraskidive veze Zagreba i Hajduka, koje je zabetonirao ponajbolji Hajdukov igrač svih vremena, Zagrepčanec inače, Bernard “Bajdo” Vukas. Napomenuo je kako je i današnji kapetan Hajduka iz grada pod Sljemenom.

Nina Slikovi vodi tombolu Foto: Goran Zorja

Dalje je išla zabava i tombola, svi su se opustili, bilo je zapravo divno, i nama je tek tada pao kamen sa srca. Tada smo saznali da smo uspjeli u svojoj težnji da nakon “sto godina” napravimo pravu Bilu noć, gdje je Hajduk ono zbog čega se organizira, a Hajdukovci su oni najbitniji na toj fešti. Voditeljica Nina Slišković obavila je fenomenala posao, a za svoje vođenje tombole pobrala je ovacije.

Toliko za sada, ovako više taksativno o Biloj noći za Hajduka. Sutra na Nogometplusu čitajete i jedan malo emotivniji pristup ovome događaju. Mi samo se želimo zahvaliti svima koji su nam pomogli u organiziranju, kao i svima koji su dolaskom uveličali slavlje. I obećati da će dogodine biti još bolje.

Danko Radaljac
potpredsjednik DPH


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter