Vitoria de Guimaraes otkrila otkupnu cijenu za Borevkovića

Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Portugalska Vitoria de Guimaraes je na svojim službenim stranicama također potvrdila prelazak Tonija Borevkovića u Hajduk, ali je pri tome otkrila da će splitski klub nakon sezonske posudbe imati opciju otkupa njegova ugovora za odštetu od milijun eura. Bili su prethodno također potvrdili opciju otkupa, ali nisu naveli o kojem se iznosu radi.

25-godišnji stoper je član Vitorije postao u ljeto prošle godine kada je Rio Aveu plaćeno 1,2 milijuna eura, a sam igrač je potpisao ugovor na pet sezona. U prvoj je bio standardan član prve postave te je upisao 29 nastupa i jednu asistenciju, a klub je sezonu okončao na šestom mjestu ljestivce čime je izborio kvalifikacije Konferencijske lige.

Borevković je rođen u Slavonskom Brodu, a nakon staža u Marsoniji bio je i član Dinama te Rudeša nakon čega se prije četiri godine preselio u Portugal. Za mlade Vatrene je zabilježio tri nastupa.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter