Vlatka Peras mijenja Igora Kodžomana na čelu uprave Dinama?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Vlatka Peras će na idući tjedan na skupštini Dinama biti postavljena za prvu predsjednicu kluba u povijesti, objavile su Sportske novosti.

Na toj poziciji naslijedit će Igora Kodžomana koji rješenjem Sportske inspekcije mora napustiti mjesto predsjednika Uprave zbog toga što je pravomoćno prekršajno osuđen jer Dinamo nije u roku predviđenom Zakonom o sportu na svojim web stranicama objavio financijski izvještaj.

Vlatka Peras je do sada zajedno s Kodžomanom, Amrom Peternel te Krešimirom Antolićem činila upravu kluba. Rođena je 21. ožujka 1977. godine u Zagrebu gdje u Dubravi i odrasla.

Magistra inženjerka zračnog prometa zaposlila se u klubu 1999. godine za vrijeme Zlatka Canjuge, a u klubu je radila u PR-u, pa u sportskom sektoru, bila je i poslovna tajnica, voditeljica ureda predsjednika uprave, direktorica ljudskih resursa i potencijala te naposljetku članica Uprave.

Vlatka Peras / Foto: GNK Dinamo

Bila je svjedok na suđenju Zdravku Mamiću u Aferi Godot, a tad je potvrdila da je u razdoblju od 2008. do 2011. godine u više navrata od kluba primila pozajmica u ukupnom iznosu od 2,1 milijuna kuna.

Tom prilikom je na Županijskom sudu u Osijeku izjavila: “Potpisali smo i ugovore. Nije bilo sredstava osiguranja, a rok za vraćanje je bio godinu dana, uz četiri posto kamate. Nisam vraćala u rokovima, ali sam na kraju sve vratila iz istih izvora iz kojih sam ih i posudila jer ih nisam ni potrošila.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email