Vlatka Peras nova predsjednica Uprave Dinama

Foto: GNK Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Izvršni odbor GNK Dinamo na svojoj redovitoj sjednici donio je odluku o razrješenju Igora Kodžomana s mjesta predsjednika Uprave GNK Dinamo.

Na njegovo mjesto imenovana je Vlatka Peras, dosadašnja članica Uprave GNK Dinamo dok će Igor Kodžoman ostati u klubu kao savjetnik Uprave.

Vlatka Peras rođena je u Zagrebu, 1977., po zanimanju je magistra inženjerka zračnog prometa. Od 1998. radi u GNK Dinamo, najprije kao djelatnica odjela za odnose s javnošću, potom je radila u sportskom sektoru, da bi od 2005. postala voditeljica ureda Uprave kluba.

Početkom 2016. godine gospođa Peras imenovana je u Upravu GNK Dinamo sa zaduženjem za sektor ljudskih potencijala. 

S tog mjesta je na današnjoj sjednici IO GNK Dinamo imenovana predsjednicom Uprave.

Izborom gospođe Vlatke Peras za predsjednicu Uprave GNK Dinamo mislim da smo učinili najbolju stvar. Radi se o osobi koja je stasala u Dinamu, počela od prve stepenice pa stigla do predsjednice Uprave. Gospođu Peras poznajem gotovo dva desetljeća. Cijelo to vrijeme razvijala se poslovno i ljudski i mislim da je ona potencijal koji će Dinamu jako dobro doći. Isto tako vjerujem da će svojim znanjem, upornošću i trudom, zajedno s ostalim članovima Uprave, uspješno voditi Dinamo uz punu podršku svih organa upravljanja kao i mene osobno. Siguran sam da nam s njom na čelu Uprave kluba slijedi nastavak ovog uspješnog razdoblja u kojem se GNK Dinamo nalazi rekao je predsjednik Mirko Barišić, a priopćili su iz Maksimira.

Vlatka Peras je bila svjedok na suđenju Zdravku Mamiću u Aferi Godot, a tad je potvrdila da je u razdoblju od 2008. do 2011. godine u više navrata od kluba primila pozajmica u ukupnom iznosu od 2,1 milijuna kuna.

Tom prilikom je na Županijskom sudu u Osijeku izjavila: “Potpisali smo i ugovore. Nije bilo sredstava osiguranja, a rok za vraćanje je bio godinu dana, uz četiri posto kamate. Nisam vraćala u rokovima, ali sam na kraju sve vratila iz istih izvora iz kojih sam ih i posudila jer ih nisam ni potrošila.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email